Tapaturmavakuutus

Suomen Purjehdus ja Veneilyn ryhmätapaturmavakuutus, vakuutussopimus nro 0004960920

 

Jäsenseuramme jäsenenä sinut on vakuutettu If Vahinkovakuutusyhtiössä tapaturmavakuutuksella, joka on voimassa veneilytoiminnassa, jota on vesillä veneily sekä veneen syys- ja kevätkunnostus ja -korjaus maissa. Veneilyksi katsotaan myös purje− ja leijalautailu, SUP sekä jääpurjelautailu ja jääleijalautailu talvella. Vakuutus on voimassa myös edellä kuvattuun veneilytoimintaan välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla Suomessa sekä samoin edellytyksin tilapäisesti korkeintaan kolme kuukautta ulkomailla. Vakuutus on voimassa Suomen Purjehdus ja Veneilyn, veneilyseuran tai -koulun järjestämissä purjehduskilpailuissa tai harjoituksissa tai vakuutetun harjoitellessa valmennusohjelman mukaisesti sekä näihin liittyvien välittömien matkojen aikana.


Huom. Vakuutus ei kuitenkaan ole voimassa valtameripurjehduksilla, moottorivenekilpailuissa eikä niiden harjoituksissa.

Korvauksen ylärajat:
· hoitokulut tapaturmaa kohti enintään 5 000 euroa (ei omavastuuta)
· korvaus tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta 20 000 euroa
· korvaus tapaturman aiheuttamasta kuolemasta 5 000 euroa.
Tämä seloste ei ole täydellinen selvitys tapaturmavakuutuksen korvauksista ja rajoituksista. Tutustu sen vuoksi vakuutusehtoihin: If Tapaturmaturmavakuutus       Vakuutustodistus engl.


Tutustu If Vahinkovakuutusyhtiön tarjoamiin jäsenetuihisi tästä. Jos sinulle sattuu ryhmätapaturmavakuutuksen piiriin kuuluva vahinko, tee vahinkoilmoitus Internetissä if.fi/internetplus tai numerossa 010 19 16 00 (arkisin klo 8-17).

 

Suomen Purjehdus ja Veneliitto jäsenyyden kautta saatavat etuudet:  http://www.spv.fi/luottamustoiminta