top of page

Uudenkarhea SAR meripelastusalus esittäytyy Iniön purjehdustapahtumassa 23.7.


Arvokasta meripelastustyötä tekevä Naantalin Seudun Meripelastajat vierailee uudella P/V Lähitapiola V-S aluksella Iniön perinnepurjehdustapahtumassa 23.7. lauantaina Iniössä Björklundin vierasvenesatamassa. Yli tuhannen hevosvoiman P/V Lähitapiola V-S alus on rakennettu 2012 ja on varustettu monipuolisella meripelastus-, sairaankuljetus- ja palontorjuntavälineistöllä. Päivän perinnepurjehduskilpailu alkaa klo 15:00. Päivä on samalla Iniön venekerhon kesäjuhlapäivä ja paikalla on kilpailun ja SAR esittäytymisen lisäksi sopivasti muutakin ohjelmaa, kuten tikanheittoa ja arpajaiset sekä illalla perinteeksi muodostuneet tanssit. Ruokahuollosta vastaa erinomaista ja aitoa Thai-ruokaa tarjoileva sataman ravintola. Kannattaa tulla paikalle.


Recent Posts
bottom of page