Iniön venekerho kiittää kilpailijoita ja vieraita - tulokset ja kuvamateriaalia kilpailuista saatavi


Venekerhon kilpailupäiviä ja kesäjuhlaa vietettiin viikonloppuna erittäin hienossa kesäkelissä. Paikalle oli saapunut runsaasti kilpailu- ja juhlavieraita. Palkintoja jaettiin eri sarjoissa niin purjehduksessa, tikanheitossa kuin sunnuntain minigolfissakin.

Lauantaipäivä alkoi sananmukaisesti äärimmäisen jännittävällä kilpapurjehduksella, johon osallistui kaikenkaikkiaan 14 venekuntaa. Kilpailjoita oli saapunut aina Naantalista asti. Ison luokan voitto ratkesi vasta viimeisessä käännöksessä Iniön Åke Björklundin Finan miehistön puolelle Iniön Rolf Schwartzin Sofi veneestä. Kolmoisvoiton isossa luokassa Iniöläisille takasi Gunnar Björklundin Konsti vene kolmen sukupolven miehistöllä; isä Gunnar, poika Frank ja pojanpoika Lukas.

Kilpailujen tulokset ja kuvapankki löytyvät venekerhon sivuilta. Meripelastusseuran SAR pelastusaluksen esittely kiinnosti vieraita ajoittain aivan jonoksi asti. Myös Otto Brandtin kone-esittely ja JAPA klapikoneen koeajo paikoilla oli mukavasti väkeä tutustumassa mökkielämää helpottaviin laitteisiin. Lämpimän lauantai illan kruunasi tanssit lavalla, jonka tunnelmasta vastasi mainio Leo Luodon The Old School Boys bändi.


Recent Posts