top of page

HYVÄT BILEET - KIITOS!


VIERAAT TEKEVÄT JUHLAN JA TE TEITTE SEN TAAS - SUPERKIITOKSET UPEASTA VIIKONLOPUSTA!

Iniön venekerho Kiittää Kilpailjoita, mahtavaa yleisöä, Björklundin vierassatamaa ja sen työntekijöitä, Naantalin meripelastusseuraa, SPR:ää, Fokus Dance Companya, arpajaispalkintoja antaneita yhteistyökumppaneita ja Merideli Leonellaa.

Tapahtuman järjestelyihin viikonlopun aikana seuran puolelta osallistui kaikenkaikkiaan noin kolmekymmentä henkeä ja ilman Teitä talkoolaisia ei olisi mahdollista toteuttaa tätä perinteeksi tullutta tapahtumaa.

Perinnevene kilpailu tarjosi dramatiikkaa aivan viimeisille metreille asti, jossa Björklundin Åke Fina-veneellä miehistöineen otti äärimmäisen tiukan voiton. Tulokset eri kilpailuista löytyvät kerhon sivuilta.

b-sivuilta, www.inionvenekerho.com.


Recent Posts
bottom of page